5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Mucit iş adamı Manisa'ya geliyor

MUCİT İŞ ADAMI ALPHAN MANAS MANİSA'YA GELİYOR

İlk elektrikli Türk otomobilini üretmek için Fransız otomotiv üretici Heuliez’i satın almak üzere ön anlaşma yapan ve bu ülkede kahramanlaşan iş adamı Alphan Manas, Manisa Genç Girişimciler Kurulu’nun davetlisi olarak Manisa’ya geliyor.

Manisa Genç Girişimciler Kurulu üyeleri yarın saat 15.30’da Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) toplantı salonu’nda iş adamı Alphan Manas’ı konuk edecek. Birbirinden ilginç yatırımlara imza atan ve bu sebeple adı ‘Mucit İş Adamı'na çıkan Alphan Manas, son girişimiyle Fransızların gündemindeki ilk sırayı almayı başardı. Kısa bir süre önce ilk elektrikli Türk otomobilini üretmek için Fransız otomobil üretici Heuliez’i satın almak için ön anlaşma yapan İşadamı Alphan Manas, Fransız hükümeti ve Fransız basının gündeminde ilk sırada yer almayı başardı. Bugüne kadar özel yatırımcı sıfatı ile bankacılık, enerji ve bilişim gibi bir çok şirketi yaratıp veya yatırım yapmak suretiyle stratejik ortaklara satılmasını sağlayan Manas’ın en çok dikkat çeken projeleri arasında; İlaçlarda Üretim Esnasında Barkod Uygulaması, Köprü ve Otoyollarda Otomatik Geçiş Sistemi, 1997 Nüfus Sayım Projesi, Uzaktan Otomatik Sayaç Okuma (AMR) ve Sabit Bayilik, GSM, ITV, Internet ve IVR platformlarından yararlanan ‘Spor Toto ve At Yarışları’ bahis sistemi bulunuyor.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Gürkan Atılkan, 4-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olana Manif Fuarına işadamı Alphan Manas’ı davet etmek istediklerini belirterek, "Yaptığı birbirinden ilginç girişimlerle iş dünyamızın başarılı iş adamları arasında yer alan Alphan Manas’ı odamızda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Genç girişimci arkadaşlarımız ile yapacağımız toplantıda, kendisinden 4-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak MANİF Fuarı'na katılımlarını isteyeceğiz. 5 Mayıs’ta yapmayı planladığımız programımızda Sayın Alphan Manas’ı konuşmacı olarak davet ederek, onun bilgi ve tecrübelerinden Manisalı işadamlarımızın ve genç girişimcilerimizin faydalanmasını arzu ediyoruz" dedi.

MUCİT İŞ ADAMI ALPHAN MANAS MANİSA'YA GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 16:11:03
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 16:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?