3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Mucize kurtuluş!

KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜN MUCİZE KURTULUŞU

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde patates yüklü bir kamyon, aşırı hız sonucu yol kenarındaki kayalara çarparak parçalara ayrılırken, sürücüsü ise mucize eseri kazayı yaralı olarak atlattı.

Kaza bu sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Buldan ilçesinden Manisa'nın Salihli ilçesine patates taşıyan Ayhan Altuntaş yönetimindeki 51 AP 391 plakalı kamyon, Sarıgöl ilçesi yakınlarında Selimiye köyü Topuzlu rampasında aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yol kenarındaki kayalara çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon parçalara ayrılırken, kasada bulunan çuvallar içindeki tonlarca patates yola saçıldı. Sürücü Ayhan Altuntaş (45) ise feci kazayı ayak bileğindeki kırıkla atlattı. Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Altuntaş, ilk müdehalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada kaza mahalinde trafiği engelleyen patates çuvalları Sarıgöl Belediyesi itfaiye görevlileri tarafından toplanarak yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜN MUCİZE KURTULUŞU
KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜN MUCİZE KURTULUŞU
KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜN MUCİZE KURTULUŞU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 12:56:03
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 14:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?