4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Müdürler bu ay Salihli'de toplandı

Manisa Merkez ve ilçelerinde görevli Vergi Dairesi ve Mal Müdürleri aylık olağan toplantılarını Salihli'de gerçekleştirdi.

Müdürler, mükelleflere yaklaşımlar ve vergi tahsilatlarının arttırılması konusunda görüş alış verişinde bulunurken, eşleri kahvaltı yapıp sohbet etme imkanı buldu.

Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Manisa merkez ve ilçelerinde görevli 17 daire müdürü katıldı. Toplantı hakkında bilgi veren Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, “Salihli, ekonomik parametreleri açısından Manisa'nın en önemli ilçelerinden birisidir. Bu nedenle bu ayki toplantımızı Salihli'de gerçekleştiriyoruz. Toplantımızda hem genel konuları ele alacağız, hemde personelimizin mükelleflere olan yaklaşımlarını değerlendireceğiz. Vergi tahsilatlarının nasıl arttırılacağı konularında da fikir alış verişinde bulunacağız. Salihli'de gerçekleştirdiğimiz toplantıda bizlere kapılarını açan Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Vergi Dairesi ve Mal Müdürleri, vergi tahsilatları başta olmak üzere çeşitli konuları ele alırken eşleri de Mavi Göl Kafeterya'da bir araya gelip kahvaltı yaparak uzun süre sohbet etme imkanı buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 14:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?