3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Muhsin Yazıcıoğlu Turgutlu'da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı beldesini ziyaret ederek partisinin belde belediye başkan adayı Ahmet Ay ile il genel ve şehir meclisi üyesi adaylarını tanıttı.

Muhsin Yazıcıoğlu, belde girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Belde merkezinde şehir turu atarak vatandaşları selamlayan Yazıcıoğlu'na Urganlı Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Mesut Yalım tarafından çiçek sunuldu.

BBP olarak Türkiye'nin her yerinde eksiksiz olarak il genel meclislerinde seçimlere katıldıklarını belirten Yazıcıoğlu, "Maddi durumumuzun yeterli olmaması nedeniyle sadece güçlü olduğumuz bölgelerde belediye başkan adayı çıkarttık" dedi.

BBP'nin, devlet desteği almadan, hazineden yardım almadan kendi imkanlarıyla siyaset yaptığını anlatan Yazıcıoğlu, şunları söyledi: "Dolayısıyla Türkiye'nin her yerinde çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi kendi imkanlarımızla sürdürüyoruz. Ancak devletin hazinesinden ciddi şekilde para alarak, devletin imkanlarını kullanarak yapılan seçim çalışmalarını da adil bulmuyorum, ahlaki de bulmuyorum, doğru da bulmuyorum. Başbakan, 'İsrail Filistin'e kontrolsüz, orantısız güç kullanıyor' demişti. Bu seçimlerde de orantısız, kontrolsüz, adil olmayan güç kullanılıyor."

29 Mart seçimlerinin iki yıl sonra yapılacak genel seçimler için çok önemli bir basamak olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Yerel seçimler demokrasinin ilk ayağıdır. BBP olarak bu seçimlerde önemli bir sıçrama gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. 29 Mart yerel seçimlerinde partimiz güçlenerek çıkacak ve ileri ki seçimlerde de mutlaka iktidar olacaktır."
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 17:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?