30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Muhtarlar çağ atladı

Manisa Belediyesi tarafından merkezdeki 58 mahalle muhtarına önce bilgisayar kursu, ardından bilgisayar ve son olarak yazıcı verildi.


Manisa’daki 58 mahalle muhtarına belediye tarafından yazıcı hediye edildi. Tören Kültür Sitesi’ndeki Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Belediye Başkanı Bülent Kar zor şartlarda çalışan mahalle muhtarlarına destek olmayı bir görev bildiklerini belirterek şunları söyledi: “48 yaşındayım, bilgisayarla 30 yaşından sonra tanıştım. Şimdi bakıyorum da çocuklar doğar doğmaz nerdeyse bilgisayarla tanışıyor. Çağ teknoloji çağı. Artık çağın gerekliliklerini yerine getirmemiz, ona ayak uydurmamız gerekiyor. Bu nedenle muhtarlarımızın daha iyi şartlarda, çağa uygun olarak çalışabilmelerini sağlamak amacıyla kolları sıvadık. Bilgisayar ve Milli Eğitim onaylı kurslar verdik. Şimdide yazıcı veriyoruz. Muhtarlarımız bundan sonra daha hızlı bir şekilde hizmet edecektir. Vatandaşlarımız da bundan istifade edecektir.”

BÜLENT KAR’LA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ
Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Karakaş ise Belediye Başkanı Bülent Kar’a teşekkür ederek: “Başkanımızla bir ağabey-kardeş gibi çalışıyoruz. Bize verdiği desteği çok önemsiyoruz. Başkanımızla çalışmaktan memnunuz. Bir dahaki dönemde de onunla çalışmaya devam etmek istiyoruz.”


Muhtarların açık desteğini alan Başkan Kar, “Takdir edilmek güzel. Biz Manisa’nın menfaatleri için elimizden geleni yapıyoruz. Tabi partideki adaylık süreci henüz başlamadı. Ben aday adayımım. Partim uygun görürse bu görevi bir dönem daha yapmak istiyorum. Umarız muhtarlarımızla çalışmak bize tekrar nasip olur.”diye konuştu: Konuşmaların ardından Başkan Bülent Kar muhtarlara yazıcıları teslim etti. Törenin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 16:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?