3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Muradiye doğalgaza kavuşuyor

Muradiye Belediye Başkanı Behçet Kurtoğlu, bu yılsonuna kadar Muradiye beldesinin doğalgaza kavuşacağını açıkladı.

Doğalgaz hızla yaygınlaşıyor. Manisagaz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Manisa merkezin yanı sıra Akhisar ve Turgutlu’da kullanımına başlanan doğalgaz bu yılsonuna kadar Manisa’nın Muradiye beldesinde de konut ve işyerlerinde kullanılabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Muradiye Belediye Başkanı Behçet Kurtoğlu, 2005 yılından itibaren yapılan görüşmelerin meyvelerini verdiğini belirterek, “Kazı çalışmaları hızla devam ediyor. Kasım ayında beldemiz doğalgaza kavuşacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.

Öte yandan Manisa’da doğalgaz kazı çalışmaları hızla devam ediyor. Şuanda merkezde doğalgazdan şu mahalleler faydalanıyor: “Adakale, Akıncılar, Alaybey, Cumhuriyet, Dere, Göktaşlı, Hafsasultan, Kaynak, Kuyualan, Laleli, Mesir, Mutlu, Peker, Saruhan, Tevfikiye, Tunca, Utku, Yenimahalle, 2. Anafartalar, Akgün, Akmescit, Arda, Çarşı, Dinçer, Güzelyurt, İbrahimçelebi, Keçiliköy, Lalapaşa, Merkezefendi, Mimarsinan, Nişancıpaşa, Sakarya, Şehitler, Topçuasım, Uncubozköy, Yarhasanlar, 1. Anafartalar ve 75. Yıl.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde ise Cumhuriyet, Hürriyet, İnönü, Kethüda, Paşa, Ragıpbey mahallelerinde doğalgaz kullanımı başladı. Turgutlu’da Acarlar, Altay, Cumhuriyet, Ergenekon, İstiklal, Kurtuluş, Subaşı, Şehitler, Turan, Yedieylül ve Yeni mahalle doğalgazlı mahaller arasına girmiş durumda.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 14:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADNAN MENDERES IP: 94.121.199.xxx Tarih : 17.02.2009 19:12:47

 Yahu Muradiye,deki çoğu mahallede kanalizasyon yok, kanalizasyon geldide şimdide gazmı gelecek. ilk önce insaların çıkardıkları gazları kanalizasyona bağlayacak borular döşensinde sonra diğer gaz boruları döşensin, Muradiye,mizde yeterince gaz var,ilk olarak var olan gazlara bakalım, At at at nasıl olsa seçim var....