30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Muradiye'nin ilçe ısrarı

Muradiye beldesinde MHP’den belediye başkan adayı olan Münir Kibar, Muradiye’nin ilçe olması için çalışacaklarını söyledi.

Manisa Belediyesi’nin Muradiye’yi il sınırlarına katma çalışmasına en çok karşı çıkan isimlerden birisi olan beldenin eski belediye başkanlarından Münir Kibar, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday oldu. Demokrat Parti’den ayrılarak MHP saflarına katılan Kibar, başkan seçilmesi durumunda beldenin ilçe olması için çalışacağını söyledi.

MHP İLKKEZ MURADİYE’DE İDDİALI

Muradiye’de MHP’nin ilk kez iddialı bir şekilde seçimlere gireceğine dikkat çeken Kibar sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim arzumuz halkın arzusudur. Muradiyeli vatandaşlar belediyenin lav edilmesine karşı. Ancak ileride Manisa büyükşehir belediyesi olduğunda Muradiye de ilçe belediyesi konumuna gelir. Zaten MHP hem Manisa’da hem de Muradiye’de kazanırsa bu proje hayata geçer. Çünkü partimizin teşkilatı Muradiye Belediyesi’nin kapatılmasına daha önceden karşı olduğunu açıklamıştı. Sayın Cengiz Ergün’ün de bu konuda Muradiyelileri anlayacağına eminiz.”diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 14:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cumhur öztürk IP: 88.246.41.xxx Tarih : 28.12.2008 19:01:14

haberinizi beyendim benbir muradiyeli olarak münür kibar abimizin destekçisiyim inşallah başarılı olacak akıllı bir vatandaş başkan olarak görmeyi temenni ediyorum kendisine başarılar diliyorum