30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Mustafa Keser, Arınç'ı da coşturdu

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Manisa Belediyesi tarafından organize edilen Mustafa Keser konserini izledi.

Cumhuriyet Alanı’nda verilen konseri çok sayıda vatandaş da izledi. Sanatçı Mustafa Keser şarkılarıyla Bülent Arınç ve alandaki vatandaşları coşturdu. Çok sayıda eser seslendiren Ünlü Sanatçı, şarkı aralarında anlattığı bazı yaşanmış olaylar ve fıkralarla herkesi güldürdü. Konseri izleyen yaklaşık 5 bin kişi 2 saat boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

Konserin ardından alanda kurulan alış veriş stantlarını gezen Arınç, Ramazan ayının Manisa'da coşkulu bir şekilde kutlandığını ifade ederek şunları söyledi: "Mustafa Keser'in konserini hep beraber binlerce Manisalı ile birilikte izledik. Cumhuriyet alanında kurulan stantları da ziyaret ettik. Esnafımız, çocuklarımız için eğlence merkezimiz gayet güzel planlanmış. 30 gece Manisa'da bu canlılığı görmek mümkün. Ramazan coşkuyla, sevinçle, hoşgörüyle devam ediyor. Belediye Başkanımızın Manisa'ya kazandırdığı bu coşkuyu beraberce yaşamak bize mutluluk verdi. Dileriz ki Ramazanı bu coşkuyla tamamlayalım, bayramlara erişelim." 

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 12:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?