4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Mustafa Uğur Okay yeniden aday

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden aday olduğunu açıkladı.


CHP ilçe binasında düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, “Ülkemizin yaşadığı süreç, yapılacak seçimleri Türkiye'nin yol ayrımına ve rotasını belirleyecek bir seçime dönüştürmüştür.

Bu seçimler ülkenin gelecek 4 yılını belirlemenin de ötesine geçmiş durumdadır. CHP tüm kadrolarıyla ülkemizi genelde ve yerelde yönetmeye hazırdır. Salihli halkı CHP'nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışından ve şimdiye kadar sosyal demokrat bir anlayışla yapılan hizmetlerden haklı bir memnuniyet duymaktadır. Bu nedenle CHP İlçe Yönetim Kurulu mevcut Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay'ı Salihli halkı adına Salihli halkına hizmet etmeye devam etmek üzere yeniden göreve çağırdık” dedi.


Çağdaş, modern bir kent yaratma çalışmalarını daha ileri düzeye taşıma gayreti içerisinde olduğunu ifade eden CHP Salihli Belediye Başkan adayı Mustafa Uğur Okay: “Bu 5 yıllık görev dönemimiz sonunda Salihli bugün dünden çok daha farklı, çok daha çağdaş, güzel bir görüntü içerisindedir. Bu demokrasi erginliği düzeyinde kente dair konuları siyaset üstü tutabilme becerisi gösteren uyum içerisinde çalışan belediye meclisimiz sayesinde oluşmuştur.

Cefakar, fedakar belediye çalışanlarımızın, müdürlerimizin, şeflerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin gayretli çalışmaları sayesinde olmuştur. Ve en önemlisi desteğini bizden esirgemeyen hoşgörülü, sağduyulu hemşerilerimiz sayesinde olmuştur. Geldiğimiz noktada partim CHP ve azımsanmayacak sayıda partisiz ya da başka partili hemşerilerim çalışmalarımıza devam etmemizi, yarım kalan projelerimizi tamamlamamızı bir dönem daha bu görevi sürdürmemizi istediler. Hemşerilerime ve partime gösterdikleri güvene teşekkür ederim. Bizler halka hizmeti onurlu bir yurt görevi sayarız.

Bizler için halka hizmet Hak'ka hizmettir. 29 Mart yerel seçimlerinde uygun görür Salihli halkı desteğini sürdürürse geçtiğimiz 5 yılın deneyimlerinden, tecrübelerinden de yararlanarak eksiklerimizi ve hatalarımızı gidermeye çalışarak, eşitlik ve kardeşlik için şevkle inançla çalışacağım. Salihli halkı devam derse kentsel yaşamın kalitesini daha da geliştirebilmek için kentliye sunulan hizmetlerin niteliğini seviyesini daha da yükseltebilmek için halkımızın iyiliği, esenliği, mutluluğu ve refahı için çağdaş, katılımcı, saydam, dürüst, eşitlikçi, yansız, etkin ve verimli çevreye duyarlı bir belediye için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 19:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?