30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

'Mustafa'yı izlediler

Manisa Özel Doruk Lisesi ve ilköğretim okulu öğrencileri aylık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Mustafa" filmine ve İzmir Konak Devlet Tiyatrosu'nda “Felatun Bey ile Rakım Efendi” adlı oyuna gittiler.


"Mustafa" filmine giden öğrenciler zaman zaman duygulu anlar yaşadılar. Bugüne kadar Atatürk'ü kitaplardan okuyup öğrenen öğrenciler bu belgeselle sahip oldukları bilgilerini pekiştirdiler. Atatürk'ün doğumundan ölümüne kadar geçen zamanda askeri, siyasi ve özel hayatını anlatan film Doruklu öğrenciler tarafından çok beğenildi. Doruk Koleji İlköğretim Okulu öğrenciler, İzmir Konak Devlet Tiyatrosu'nda oynanan “Felatun Bey ile Rakım Efendi” adlı müzikli oyunda da bol kahkahalı, keyifli saatler geçirdiler.


Özel Doruk İlköğretim Okulu Müdürü Vedat Talan, “Öğrencilerimizin bu tür kültür sanat etkinliklerine katılmalarına önem veriyoruz. Amacımız öğrencilerimize tiyatroya, sinemaya gitme gibi güzel alışkanlıklar edindirmektir. İzlediğimiz oyun çok güzeldi. Bu oyunu herkes gidip görmeli.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 13:00:42
Güncelleme :5 Kasım 2008 Çarşamba 13:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?