5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Mutlu Mahallesi'nin çehresi değişiyor

MUTLU MAHALLESİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, altyapı olarak en çok eksiği bulunan mahalleler arasında yer alan Mutlu Mahallesi’ndeki yeni muhtarlık alanı ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Mutlu Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ergün’e, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis üyeleri ve Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu da eşlik etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler, ilk olarak yeni muhtarlık alanı inşaatını inceledi. Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, “Yeni muhtarlık binası projemiz kapsamında 8 mahallemizde muhtarlık binası inşaatına başlamıştık. Birçok mahallemizde bu çalışmaların ‘kabası’ diye tabir ettiğimiz bölümü tamamlanmış durumda. Mutlu Mahallesi’nde de yeni muhtarlık alanı inşaatının kabası bitmiş durumda. Muhtarlığın çevresini de yeşil alan ve çocuk oyun parkı olarak yenileyeceğiz. Bir anlamda bu bölge sil baştan yenilenmiş olacak” dedi. Mahalle muhtarlığı inşaatının bitmek üzere olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu da, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Ergün ve beraberindekiler, daha sonra mahallenin asfaltı olmayan sokaklarında devam eden asfaltlama çalışmalarını da inceledi. Mutlu Mahallesi’nin altyapı olarak en çok eksiği olan mahalleler arasında yer aldığını belirten Başkan Ergün, “Göreve geldiğimiz andan itibaren mahalle ayrımı yapmaksızın tüm mahallelere hizmet götürmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Mutlu Mahallesi de bu örneklerimizden bir tanesi. Mahallenin asfaltı olmayan sokaklarında, ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Asfaltlama sezonunu başlattığımız Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 240 bin metrekare asfaltlama yapmayı hedeflediğimizi belirtmiştik. Bunu bir kez daha buradan ifade ediyorum. GEDAŞ’ın elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmalarının bittiği tüm bölgelerde asfaltlama çalışmasını sürdüreceğiz. Manisa’nın altyapı anlamında eksiğinin kalmaması için çalışıyoruz” dedi.

Mahallelerinde uzun zamandan beri altyapı anlamında büyük eksikliklerinin olduğunu ve bunun dezavantajlarını mahalle sakinleriyle birlikte yaşadıklarını belirten Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu da, mahallelerinde çalışmaları başlatılan asfalt, yağmur suyu drenajı ve yeni muhtarlık binası çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.

Hastürkoğlu, “Mahallemizde eksik olan altyapı çalışmaları nedeniyle, Manisa’mıza yakışmayan görüntüler oluşabiliyordu. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e bu sorunlarımızı anlattığımızda hemen çalışmalara başladı. Mahalle sakinleri adına Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, ekibine ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUTLU MAHALLESİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
MUTLU MAHALLESİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 16:49:02
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 17:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?