30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Mutluluk 'Doruk' ta

Özel Doruk Lisesi 12. dönem mezunları, düzenlenen görkemli bir töreninin ardından havuza atlayarak okulu bitirmenin sevincini yaşadılar.


Okulda havuz başında düzenlenen mezuniyet töreninde Özel Doruk Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun öğrencilerine hitap ederek, "Her son yeni bir başlangıç ve her başlangıç da yeni bir umuttur. Her umut yeni girişimleri, yeni beklentileri ve yeni başarıları getirir beraberinde. Mezuniyetinizle okulumuzdan ayrılırken şunu biliniz; Gönlümüz ve yüreğimiz her zaman sizinle ve başarılarınızla birlikte olacaktır. Çünkü sizler geleceğimizin ışığısınız. Hep aydınlık kalıp, hep aydınlatın bizleri. Sevgili gençler; bu güne gelmenizde emeği olan başta aileniz olmak üzere tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Sizlerin yepyeni başlangıçlara sevgiyle, umutla yürümeniz ve ideallerinizin gerçeğe dönüşmesi dileklerimle.” dedi.


ÖĞRETMENLER DE VEDA ETTİ
Okuldan ayrılan Tarih Öğretmeni Mustafa Açar'a, Edebiyat Öğretmeni Ertuğrul Ersoy'a ve Sürdürülebilir Çevre Proje Yarışması'ndaki üstün katkılarından dolayı Bekir Avşar'a başarı plaketleri verildi. Mezunlar adına Ali Rıza Evren veda konuşmasını yaptı. Özel Doruk Lisesi 2007 - 2008 eğitim öğretim yılı 1.'si Ganime Can, 2.'si Erman Düzenli, 3.sü ise Ali Rıza Evren oldu. Okul birincisi olarak Ganime Can arkadaşlarına ve okuluna veda konuşmasını yaptı ve yaş kütüğüne ismini çaktı. Daha sonra 35 mezun sinevizyon ve havai fişekler eşliğindeki diploma dağıtımı sırasında duygu dolu anlar yaşadılar. Öğrenciler diplomalarını velilerinden aldılar.
Program daha sonra okulun mezunlarına hazırladığı Ege'nin Rüyası isimli profesyonel dans ekibi gösterisiyle devam etti. Gösterilerin arından 12. sınıf öğrencilerinden Erman Düzenli ve Buğu Karanfilci 11. sınıf öğrencilerinden Mehmet Can Demirler ve Zerrin Gönlüaçık'a bir yıldır gözleri gibi baktıkları okulun bayrak ve flamasını teslim ettiler.


Okul andı ve Doruk Koleji Marşı söyleyen mezun öğrenciler törenin ardından havai fişekler eşliğinde havuza atlayıp, mezuniyet sevinçlerini havuzda kutlamaya devam ettiler.

..
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 13:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
banu IP: 88.251.29.xxx Tarih : 22.06.2008 10:40:38

ne var yane bunda cok basitmiş biz okulza dağa çıktık dağda piknik yaptık