4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Nefes kesen dans

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Manisa’da düzenlenen törenlerle kutlandı. 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirilen törende gençlerin sunduğu dans ve gösteriler vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Sabah saat 09.00’da Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. 19 Mayıs Stadyumu’ndaki kutlamalara ise, Manisa Valisi Orhan Işın, Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Demirel, Belediye Başkanı Bülent Kar, subay ve astsubaylar, daire müdürleri, siyasilerin yanı sıra yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Vali Orhan Işın, Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Demirel, Belediye Başkanı Bülent Kar, vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı. Askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya Cevabı’nın okunmasının ardından Gençlik Marşı hep birlikte söylendi. Şiirlerin okunmasıyla devam eden törende Vali Orhan Işın, kutlamaları organize eden öğretmenler ve çeşitli sportif dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini sundu.

Resmi geçit töreninin ardından öğrencilerin sunduğu gösteriler büyük alkış toplarken, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) step ve gösteri grubunun dans ve gösterileri ilgi topladı. Kutlamalar final gösterileriyle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 15:16:25
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 19:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?