5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Nicolae Dica imzaladı!

MANİSASPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Manisaspor, geçen sezon Romanya'nın Cluj takımında forma giyen ve aynı zamanda Romanya Milli Takım oyuncusu Nicolae Dica ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan katıldı. Manisaspor Nicolae Dica ile 1 yılı kiralık, 2 yılı satış opsiyonlu olma üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Yaralı, şimdilik transferi noktaladıklarını belirterek iki hazırlık kampından sonra kadronun son halinin şekillenmesi sonrasında yeniden değerlendirme yapacaklarını kaydetti. Yaralı, "Dica ile yaklaşık 20 gün süren bir

transfer trafiği vardı. Bugün itibari ile bu transferde son noktayı koyuyoruz. Dica'yı renklerimize bağladık. Kendisi ile 3 yıllık bir kontrat yaptık. Dica'yı, Catania kulübünden satış opsiyonlu olarak aldık. Aradığımız 10 numara Dica'ydı. İnşallah Türk futboluna ve Manisaspor'a faydalı olur" dedi.

Manisaspor'a elinden geleni vereceğini ifade eden Nicolae Dica, Manisaspor'u daha önceden tanıdığını söyledi. Dica, "Daha önce farklı ülkelerde oynadım. O yüzden Manisaspor'da da pek zorluk çekeceğimi düşünmüyorum. Manisaspor'da 10 numaranın üzerinde katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

MANİSASPOR TRANSFERE DOYMUYOR
MANİSASPOR TRANSFERE DOYMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 15:15:05
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 19:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?