5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Nikah salonundan karakola!

NİKAH SALONUNDAN POLİS KARAKOLUNA

Manisa'da yeni evlenen çift, nikahtan sonra gelin arabasının önünü kesip bahşiş isteyen çocuğa çarpınca karakolluk oldu.

Manisa'da 3 yıl önce tanışan Meltem Çınarlı (26) ve reprezant nişanlısı İbrahim Yavaş (30), Fatih Nikah Salonu'ndaki törenin ardından, gelin arabası olarak süsledikleri PF-MM4545 plakalı spor otomobille fotoğrafçıya gitmek üzere hareket etti. Bir anda aracın etrafını saran çocuklara bahşiş vermeyen damat İbrahim Yavaş, manevra yapmak isterken Aydoğdu Mertsoy isimli çocuğa çarptı. Yere düşen Mertsoy, çevredeki vatandaşlardan biri tarafından hemen Manisa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Fotoğrafçıya gidecek

olan yeni evli çift de randevularını iptal ederek çocuğun peşinden hastaneye gitti. Çocuğun ailesi çiftten şikayetçi olmazken, Merkez Şahit Öztürk Polis Merkezi'ne çağrılan yeni evli çift ifade verdi. Genç çift, Altınbahçe Düğün Salonu'nda yapılan düğünlerine son anda yetişti.

Çiçeği burnunda damat İbrahim Yavaş, bahşiş konusunun Manisa'da sıkıntı olduğunu söyleyerek, "En mutlu günümüz çok zor geçti. Önce hastaneye, oradan da gelinlik ve damatlığımızla karakola gittik. Bizi görenler çaresizliğimizi gözlerimizden anladı. Bu soruna yetkililer bir çare bulsun. Bugün benim başıma gelen bu olay, yarın yeni evlenecek olan kişilerin başına da gelebilir" dedi.

NİKAH SALONUNDAN POLİS KARAKOLUNA
NİKAH SALONUNDAN POLİS KARAKOLUNA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 14:00:04
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 15:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?