4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Nurlupınar'dan Aygül’e destek sözü

Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı Adil Aygül vatandaşların daveti üzerine Nurlupınar Mahallesi’nde çok sayıda mahalle sakiniyle bir araya geldi.

Anavatan Partisi Belediye Başkanı Adil Aygül oda ve derneklerin yansı sıra mahalle gezilerine de son sürat devam ediyor. Adil Aygül’ün son durağı göçler sonucunda oluşan en büyük yerleşim birimlerinden Nurlupınar Mahallesi oldu. Orhan Zorlu isimli vatandaşın evini ziyaret eden Aygül büyük ilgi gördü. Çok sayıda mahalle sakini tarafından karşılanan Aygül, vatandaşlarla sohbet ederek yaşadıklarını sorunları dinledi.

KENAR SEMTLER BİZİM DÖNEMİMİZDE HİZMET GÖRDÜ
Manisa’da Nurlupınar ve Kazım Karabekir mahalleleri başta olmak üzere kenar semtlerin Anavatan iktidarı döneminde hizmetle tanıştığına dikkat çeken Adil Aygül şunları söyledi: “10 yıl belediye başkanlığım döneminde bu bölgenin çehresini değiştirdim. Anlımız ak gönlümüz pak olarak görev yaptık. Buradaki vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilendik. Bugün 5 yıllık bir aradan sonra tekrar karşınızdayım. Sizlerin desteğini bekliyorum.”dedi.

Mahalle sakinleri ise Aygül’e yaşadıkları çeşitli sorunları anlattılar. Kadınların da partili bayan üyelerle buluştuğu ziyarette mahalle sakinleri Adil Aygül’e destek sözü verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?