30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Oğlum adam öldürmez

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bayan memuru bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle yakalanan madde bağımlısı Hasan P.'nin annesi Arife Uçar, oğlunu savunarak, "Oğlum kesinlikle hiçbir insanı öldürmez" dedi.


Oğlu Hasan P.'nin askere gitmeden önce madde bağımlısı olduğunu ve tedavi olmak için elinden geleni yaptığını söyleyen anne Arife Uçar, "Ancak askerden sonra madde bağımlılığının devam edip etmediğini bilmiyorum. Oğlumun sadece alkol aldığını biliyorum. Ben oğlumun katil olduğuna inanmıyorum. Oğlum değil bir bayanı öldürmek, bayanlara el bile kaldırılmayacağını savunurdu. Benim 2 erkek çocuğum var. Eşimden ayrıldığım için çocuklarımı çok zor şartlarda yetiştirdim. Hasan, cuma günü Balıkesir'den geldi.


Kendi halinde iş bulunca çalışan ve çalışmaktan kaçınmayan bir çocuk. Geçtiğimiz gün kendisini cezaevinde ziyaret ettiğimde kendisi yaşananlar ile bir alakası olmadığını söyledi. Bana, 'Ben babasız büyümenin ne demek olduğunu biliyorum. O çocukların durumu ne olacak?' diye ağladı. Böyle bir olayı yapıp yapmadığını hatırlamadığını söyledi. Ben de bir anneyim, o çocukların halinden en iyi ben anlarım. Elimde bir imkan olsa o çocuklara bakmak isterim. Ben de, oğlum da bu duruma çok üzülüyor. Oğlum için avukat
tutmak istiyorum ancak maddi durumum buna el vermiyor. Çok üzüntülü ve çaresizim" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 04:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğurcan pektaş IP: 78.167.177.xxx Tarih : 24.06.2008 14:46:22

işte madde dediğimiz olay bu sanırım ne yaptığını bile hatırlamıyo yada hatırlamak istemiyo bi çare bulmak lazım bu gençliğe...!!!