6
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Oğlunu av tüfeğiyle öldürdü

Manisa'da bir baba, kendisini daha önceden ölümle tehdit ettiğini öne sürdüğü oğlunu av tüfeğiyle öldürtükten sonra jandarmaya teslim oldu.

Olay, Sancaklı Bozköy beldesi Dip mevkiinde meydana geldi. Kendisine ait tarlayı izinsiz ekip biçtiği gerekçesiyle oğlu Arif Tohum'a kızan A.O.T., küfrettiğini ileri sürdüğü oğluyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen evli ve iki çocuk babası A.O.T., av tüfeğiyle oğluna ateş etti. Sinir krizi geçiren A.O.T., jandarmayı arayıp "Oğlumu öldürdüm teslim olacağım" dedi. 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, göğsünden vurulan Arif Tohum'un hayatını kaybettiğini belirledi. Oğlunun cesedinin başında bekleyen baba A.O.T. ise gözaltına alındı. A.O.T.'nin ifadesinde, bir süredir görüşmediği oğlu Arif Tohum'un kendisini bir yıl önce ölümle tehdit ettiğini, bunun üzerine şikayetçi olduğunu ve 6 ay hapis cezasına çarptırılan oğlunun kefaletle serbest bırakıldığını kaydetti. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen baba A.O.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu arada Arif Tohum'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2012 Çarşamba 18:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?