30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Oğlunun nikahını kıydı

Manisa İl Nüfus Müdürü Mustafa Alan düğünde sürpriz yaparak oğlunun nikahını kendisi kıydı.


Manisa İl Nüfus Müdürlüğü görevini uzun yıllardır yürüten Mustafa Alan hafta sonunda yapılan düğünde oğlu Murat ile gelini Elif Cinibulak’ın nikah memurluğunu yaptı. “Size bir sürprizim var!” diyerek genç çifti masaya davet eden Mustafa Alan, nikah defterini çıkarttı. Konuşmasına başlayan Mustafa Alan, “İnsanların hayatlarında çok önemli günler vardır. Bugün de ben böyle bir gün yaşıyorum. Sizin nikahınızı ben kıyacağım.”dedi ve ardından davetlilerin şaşkın bakışları arasında oğlu ve gelinine “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusunu yöneltti. Mutlulukları gözlerinden okunan çift “evet” yanıtı vererek resmen evlendiler. Eski vali yardımcılarından Hasan Hüseyin Can damadın, Hasan Erek ise gelinin şahitliğini yaptı. Daha sonra genç çift davetlilerin alkışları arasında dans ettiler.

Bugüne kadar bir çok çiftin nikahını kıydığını ancak hiç bu kadar heyecanlanmadığını dile getiren Mustafa Alan, “Oğlum ve gelinimi evlendirmek bana nasip oldu. Mutluluklar diliyorum.”dedi.


Bursa Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Murat Alan ile gelin Elif Cinibulak ikilisi İngiltere’de staj yaparken tanıştılar. İkili okul arkadaşlıklarını nikah masasına taşıyarak evlilikle pekiştirdiler.
(MY)

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 14:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?