30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Öğrenci buluşları büyük ilgi gördü

Saruhanlı ilçesinde Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı açıldı.

Saruhanlı Kapalı Pazaryeri'nde kurulan 3. Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'nın açılış törenine Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kadri Gürsoy, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları İsmail Günhan ve Mehmet Yılmaz katıldı.

Törende bir konuşma yapan Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Erkul, amaçlarının öğrencilerin ortaya çıkardığı ürünleri halkla paylaşmak olduğunu dile getirdi. Konuşmanın arından fuar, kurdele jesilerek ziyarete açıldı.

6 bin 500 metrekare büyüklüğündeki fuarda 47 firma ürürlerini sergilediği belirtildi. Protokol üyeleri ve vatandaşlar fuarı gezerek sergilenen ürünleri incelediler.

Saruhanlı Kaymakamı Osman Tunç da toplantısı olduğu için fuara sonradan gelerek stantları gezdi. Tarım araç ve gereçlerinden, tekstil ürünlerine, öğrencilerin ödüllü buluşlarından gıda maderine kadar birçok sektörün yer aldığı fuarda, özellikle öğrenicilerin ilginç buluşları vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

2008 yılı model otomobiller ve değişik firmaların ürettiği traktör, tarım araç ve gereçleri de ilgi gören sektörlerden oldu.

Fuarın bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 14:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?