30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Öğrenciler arkadaşlarıyla buluştu

Özel Doruk İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri Yerli Malı Haftası'nı Sevgi Evleri adlı çocuk yuvasından arkadaşları ile okulda kutladı.

Manisa Sevgi Evleri'nden Doruk Koleji'ne misafir gelen öğrenciler, Doruklu arkadaşları ile Yerli Malı Haftası'nı kutlayıp eğlendiler.

Yerli malların tanıtıldığı kutlamada öğrenciler tutumlu olmayı, sahip olduklarını iyi kullanmayı ve paylaşmayı öğrendiler. Özel Doruk Anasınıfı öğrencileri ise Yerli Malı Haftasını okullarında kutlayarak, yerli mallarının ne olduğunu öğrendi.

Özel Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan, “Yerli Malı Haftası çocuklara küçük yaşlardan yerli malının ne olduğunun öğretilmesi, tutumlu olmanını öğretilmesi açısından önemli bir haftadır. 4. sınıf öğrencilerimiz bu kutlamayı Sevgi Evleri'ndeki arkadaşlarıyla da paylaşarak örnek bir davranış sergilediler.” dedi.

Sevgi Evleri'nden gelen öğrenciler, okuldaki arkadaşları ile çabuk kaynaşıp güzel vakit geçirdiler. Yerli Malı Haftası'nı kutlayıp, arkadaşları ile vedalaşan Sevgi Evlerindeki öğrenciler, en kısa zamanda tekrar görüşme sözü ile Doruk Koleji'nden ayrıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 17:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?