30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Öğrenciler Bilim ve Sanat Merkezi'nde

Manisa Özel Doruk Lisesi öğrencileri, psikoloji dersi kapsamında işledikleri zeka konusuna paralel olarak derste teorik olarak gördükleri bilgileri uygulamalı olarak Manisa Bilim ve Sanat Merkezi'nde gördüler. 

Psikoloji dersi öğretmeni Füsun Akdamar'ın öğrencileriyle birlikte Manisa Bilim ve Sanat Merkezi'nde uygulamalı dersini değerlendiren Özel Doruk Lisesi Müdürü Hasan Köroğlu, “Üstün zekalı ve yetenekli çocukları okullarının verdiği eğitimlere destek olarak, öğrencileri geleceğe yönelik olarak ve kendilerinin başarılı olabilecekleri alanlara yönlendiren Bilim ve Sanat Merkezlerine toplum olarak sahip çıkmalıyız. Burası bizim yarınımız olan genç bilim adamlarını yetiştirmek için çocuklarımızı teşvik ediyor. Biz de Özel Doruk Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi psikoloji dersi kapsamında işledikleri zeka konusuna paralel sırasıyla; zihinsel engelliler okuluna, otistik çocuklar okuluna ve en son Bilim ve Sanat Merkezi'ne getirdik. Amacımız öğrencilerimizin derste teorik olarak işledikleri konuları uygulamalı olarak öğrenmelerini sağlamak.“ dedi. 

Manisa Bilim ve Sanat Merkezi'ndeki öğrencilerle tanışıp kaynaşan Doruklu öğrenciler psikoloji derslerini burada işleyerek okullarına döndüler.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 12:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?