4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Öğrencilerden anlamlı davranış

Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, beyin kanaması geçiren okul hizmetlisine yardım amacıyla kampanya başlattılar.

Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi'nde Okul Aile Birliği tarafından hizmetli olarak çalıştırılan İsmail Yeşilçimen’in beyin kanaması geçirmesi, okulda öğrencileri büyük üzüntüye soktu.

Yeşilçimen'in Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındığını öğrenen öğrenciler, kendisine yardım edebilmek için Kaymakamlık'tan izin alarak okullarında ve ilçe genelinde yardım kampanyası başlattılar.

Sosyal Yardımlaşma Kulübü Rehber Öğretmeni İbrahim Özeren, öğrencilerin başlattığı örnek kampanyayı desteklediğini belirterek, "Okul Aile Birliği tarafından zaman zaman okulumuzda hizmetli olarak görevlendirilen İsmail Yeşilçimen, geçtiğimiz gün beyin kanaması sonucu önce Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne ardından da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi halen devam ediyor. Ayrıca, İsmail Yeşilçimen'in eşi de kanser tedavisi görüyor. Dar gelirli bir aile olduğu için öğrenci temsilcisi Kader Çelebi'nin okul müdürlüğüne yazdığı dilekçe ile yardım kampanyası başlatılmış oldu. Öğrencilerimiz üç gurup halinde 15 öğrenci tarafından yardım kampanyasına başladılar. Yardım kampanyası 12 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya süresince toplanan paralar ailesine verilerek İsmail Yeşilçimen'in tedavisinde değerlendirilecektir."dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 17:15:43
Güncelleme :30 Mayıs 2009 Cumartesi 17:27:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?