30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Öğrencilerden huzurevi ziyareti

Manisa Özel Şehzade Mehmet Lisesi öğrencileri, 2008 yılına huzurevini ziyaret ederek başladılar. Öğrenciler aralarında topladıkları harçlıkları ile huzurevi sakinlerine değişik hediyeler aldılar. 

Yaşlıları bu soğuk havada sıcak yuvalarında gören öğrenciler mutlu olurken, yaşlılarda gençlerin kendilerini ziyaret etmesine çok sevindiler. Huzurevi sakinlerinin elleri öpen öğrenciler yaşlıların gözlerindeki mutluluk sevincini gördüler. 11. sınıf öğrencisi Emine Kezgin, “Bizler şu anda genciz ve ailelerimiz ile beraber yaşıyoruz. Yaşlandığımız zaman buralarda yaşamak zorunda kalabiliriz. Her ne kadar ortam çok sıcak, fiziki şartlar, idarecilerin yaklaşım tarzları mükemmel olsa da aile ortamı bambaşka. Burada yaşayan insanların duygularında, akışlarında ,sözlerinde aile ortamına olan özlemlerini kolaylıkla fark edebiliyorsunuz. Ailemin kıymetini çok daha iyi anladım. Ziyaretimiz buradaki yaşlı amcaları ve nineleri çok mutlu etti. Adeta gözleri kapıda; kendilerini ziyaret edecek insanlar bekliyorlar. Öğretmenimize bizi buraya getirdiği için teşekkür ediyorum. Artık belirli aralıklarla burayı ziyaret etmeyi düşünüyorum. Onların mutlu olması beni de çok mutlu ediyor." dedi. 

Daha sonra harçlıklarıyla aldıkları hediyeleri, verdiler. Yaşlıların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Hediyeleşme esnasında çok duygulu anlarda yaşandı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 15:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Srkn Aytkn IP: 88.242.209.xxx Tarih : 23.06.2008 14:10:54

arkadaslar tebrik ederim bende bir yamanlar ailesi mezunu olarak bu dawranıs,şı kutlarım.Emine kezgin cok gusel bi konusma yapmıs O nu da ayrıca kutluyorum