30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Öğrencilerden huzurevine ziyaret

Manisa Özel Doruk Koleji Okul Aile Birliği ve öğrencileri Manisa Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yeni yıl hediyelerini dağıttılar. 

Yaşlıların elini öpen, onlarla sohbet eden Özel Doruk Koleji Öğrencileri, huzurevi sakinlerini sevindirdi. Hatırlanmaktan mutlu olan yaşlılar, minik öğrencilerin verdiği ikramlarla sıcacık aile ortamında yemeklerini yedikten sonra sohbet ettiler. 

Yaşlıları, "Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü, değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız" olarak tanımlayan Doruk Koleji Okul Aile Birliği üyeleri, huzurevi sakinlerine yeni yıl hediyeleri dağıtttı. Yaşlılarla sohbet eden minik öğrenciler de “Yaşlılara sevgi ve saygı göstermeliyiz. Onları unutmamalı, böyle özel günlerde hatırlamalıyız. Bizler büyünce yalnız kalmak istemiyoruz. O yüzden sık sık yaşlıları ziyaret etmeli, onları yalnız bırakmamalıyız. Onlar bizim yardımlarımıza, ilgi ve sevgimize muhtaçlar. “ dediler. Öğrencilerin ikramları ve Okul Aile Birliği'nin hediyeleri dağıtımı sırasında duygulu anlar yaşandı. Gençlerin kendilerini ziyaret etmesinden çok memnun olan huzurevi sakinleri, “Gençlerin bizi hatırlamaları, böyle özel günlerde bizi yalnız bırakmamaları çok güzel. Özel Doruk Koleji öğrencilerinin ziyaretinden çok memnun olduk. Bizi sık sık ziyarete gelsinler.” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 12:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?