30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Öğrencilerden Mehmetçik'e bağış

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Altınordu İlköğretim Okulu öğrencileri bir saat içinde Mehmetçik Vakfı'na verilmek üzere bin 654 YTL topladı. 

Altınordu İlköğretim Okulu Aile Birliği İle Okul Öğrenci Meclisi'nin almış olduğu karar doğrultusunda geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmak üzere başlatılan kampanya doğrultusunda bir saat içinde bin 654 YTL para toplandı. Para, Ziraat Bankası Salihli Şubesi aracılığı ile Mehmetçik Vakfı'na gönderildi. 

Altınordu İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Mahmut Muşlu, "Çocuklarımıza vatan ve millet sevgisini aşılamak, vatanı için 24 saat görev yapan Mehmetçiklerimizin hangi şartlarda görev yaptıklarını anlatmak amacıyla böyle bir kampanya başlatma kararı aldık. İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi ile okul aile birliği yönetimimizin kararı ile başlattığımız kampanya yoğun ilgi gördü. Okulumuz öğrenci velileri açmış olduğumuz standa, gelerek bütçeleri doğrultusunda yardımda bulundular. Bir saatlik kampanya çerçevesinde rekor düzeyde bağış yapıldı." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 13:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?