30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Öğrencilerden örnek dayanışma

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Özel Zuhal İlköğretim Okulu'nun minik öğrencileri, "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında kendilerinden mektupla yardım isteyen Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Çengilli Köyü İlköğretim Okulu'na kırtasiye ve giyimden oluşan 20 koli yardım malzemesi gönderdi. 

Bir süre önce Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Çengilli Köyü İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencisi Sedva Bilgi'nin gönderdiği duygu yüklü yardım talebi mektubu Özel Zuhal İlköğretim Okulu'nun minik öğrencilerini ve öğretmenlerini harekete geçirdi. Okulda düzenlenen yardım kampanyasına başta öğrenciler olmak üzere aileleri ve öğretmenleri koliler dolusu kırtasiye, kitap, oyuncak, giyim ve ders araç gereçlerinden oluşan yardımlar topladı. 20 koliden oluşan yardım malzemeleri Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Çengilli Köyü İlköğretim Okulu'na gönderildi. 

Öğrencilerin örnek davranışının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Özel Zuhal İlköğretim Okulu Müdürü Irmak Şengün, "Salihli'de kurulduğu yıldan bu güne gösterdiği başarılardan dolayı gündemden hiç düşmeyen okulumuz ve öğrencilerimiz, gösterilen bu başarıların yanında yaptıkları yardımlarla da takdire şayan işler yapmışlardır. Çengelli Köyü İlköğretim Okulu'ndan gelen mektup karşısında duyarsız kalmayarak, ellerinden gelen yardımı yaparak kendilerine yakışır bir şekilde çalışma gerçekleştiren öğrencilerimizi velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 15:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?