4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Öğrencilerden resim sergisi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Salihli Belediyesi’ne bağlı Resim-İş Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan resimler Sanat Galerisi’nde görücüye çıktı.


Salihli Belediyesi’ne bağlı Resim İş Atölyesi’nde eğitim gören 138 öğrencinin hazırladığı yaklaşık 200 resim Sanat Galerisi’nde sergilendi. Serginin açılışını Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ile Resim-İş Öğretmeni Nilgün Mıdık yaptı. Nilgün Mıdık, “Salihli Belediyesi tarafından atölyemizde açılan resim kurslarına 6 ile 16 yaşları arasında 138 öğrenci katılıyor. Resim çalışmalarımıza katılan öğrencilerimizden bazıları yıl boyunca Türkiye genelinde yapılan resim yarışmalarına katıldılar. Bu yarışmalarda Ceme Su Kılınçaslan bisiklet, iki öğrencimiz madalya ve 31 öğrencimizde başarı belgesi kazandılar. Bugün burada sergilediğimiz 200 eser arasında karakalem, yağlıboya, guaj ve pastel çalışması yer alıyor.”dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise “Bu bayramı bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.”diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?