30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Ögrencilere gezi morali

Akhisar Sevgieli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri ile Bursa ve Ödemiş'in şirin beldeleri Bozdağ ile Gölcük'e gezi organizasyonu düzenledi.


Kurum Müdürü Şebnem Almış programla ilgili şunları söyledi: “Ege bölgesinin Karadeniz'i olarak nitelendirilen eşsiz bitki örtüsü ve doğa güzelliklerine sahip Ödemiş Gölcük'e düzenlenen organizasyonun ilk durağı Kırk oluklar mevki oldu. Burada Bozdağ'ın doğal sularından içilip yörede yetişen ürünlerden alış-veriş gerçekleştirildi .Ardından Bozdağ ve Gölcük'e geçildi. Doğa harikası 1300 metre yükseklikteki gölün etrafında tüm aileler, öğrenciler ve Sevgieli personeli, piknik yapıp oyunlar oynadılar. Öğrencilerimizin mutluluğu bizleri de mutlu etti.''
Bursa'da da tarihi yerleri gezdiklerini dile getiren Şebnem Almış, “Zeki Müren'in kabri, tarihi Uluçınar, Kınalı Kar dizisi ile Yeşeren Düşler dizilerinin çekimlerinin yapıldığı Cumalıkızık Köyü, Botanik Park, Özdilek alışveriş merkeziniz gezdik daha sonra Teleferik ile Uludağ'a çıkıp-indik. Dönüşte outlet merkezlerinde veliler gönüllerince alış-veriş yaptılar. Son derece güzel ve eğlenceli geçen geziden memnun kaldık.” dedi.


Merkezin kurucusu İlknur Morbel ise şunları söyledi: “Kurumlarımızda 7 özel eğitim ve zihinsel engelliler öğretmeni, 9 okul öncesi ve çocuk gelişimi öğretmeni, 2 fizyoterapist, 1 rehber öğretmen, 1 psikolog , 4 yönetici, 3 idari personelle etkin hizmet veriyoruz. Servis ve yardımcı hizmetlerde çalışan tüm alanlarında uzman ve deneyimli kadromuz ile eğitimin yanı sıra; ailelerin ve çocuklarımızın sosyal gelişimlerini de en az eğitim kadar önemsediğimizi, yaparak ve yaşayarak öğrenmenin en etkili yöntem olduğunun farkında lığını, çocuklarımız ve aileleriyle yakın coğrafyamızı tanıyarak paylaştık. Bu tür geziler ailelerimizin ve bizlerin rahatlamasına, paylaşımların artmasına, öğrencilerin doğal ortamlardaki tutum ve davranışları ise öğretmenlere, öğrencileri daha iyi tanıma ortamı hazırlamasına olanak veriyor.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 18:42:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?