4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Öğrencilere tiyatrolu beslenme eğitimi

Doruk Koleji ailesinin en küçük bireyleri olan anasınıfı öğrencilerine öğretmenleri "Reklamları İsteyen Çocuk" adlı küçük bir tiyatro gösterisi sundular.

Doruk Koleji anasınıfı öğretmenlerinden Özlem Coşkun ve İsmet Babuş öğrencilerine beslenme alışkanlığı ile ilgili “Reklamları İsteyen Çocuk” adlı bir tiyatro gösterisi hazırladılar. Çocukların asitli içecekleri, çikolata ve şekerleri çok sevdiği ve bunların zararları üzerinde duran öğretmenler, öğrencileri tarafından büyük bir dikkatle izlendi.

Anasınıfı öğrencilerinin derslerine giren branş öğretmenlerinin de katılımlarıyla hazırlanan gösteride, meyvelerin yararları üzerinde duruldu. Meyveleri sevdirmeye ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmaya yönelik hazırlanan tiyatroda, anasınıfı öğretmenleri giydikleri kostümleri ile de dikkat çekti. Doruklu öğretmenlerin hazırladığı; Reklamlardan etkilenen ve televizyonda gördüklerini isteyen küçük çocukları meyve yemeye özendiren tiyatro gösterisi minik öğrenciler tarafından da çok beğenildi.

Özel Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan, “Beslenme alışkanlığı günümüz şartlarında çok önemli bir konu haline gelmiştir. Çocuklarımız atıştırma olarak meyve yerine fast food yiyeceklere başvurmaktadırlar. Sağlıklı beslenme alışkanlığını davranış olarak minik öğrencilerimize kazandırmak amacıyla öğretmenleri büyük bir özveriyle tiyatro gösterisi hazırladılar. Emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ederim “ dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 13:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?