4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Öğrenciyi okulda unuttular

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki Gazi İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Hakan Başarıcıoğlu (8), okul hizmetlisinin kapıyı kilitleyip çıkması üzerine okulda kaldı.


Gazi İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hakan Başarıcıoğlu, okuldan eve dönüş yolunda unuttuğu ceketini ve çantasını almak için okula geri döndü. Bu sırada okulun temizliğini tamamlayan hizmetli Aşye Şenpınar, sınıftaki çocuğu farketmeyerek sınıfın ve okulun tüm kapılarını kilitledi. Çantası ve ceketini aldıktan sonra çıkış kapısına yönelen Hakan, kapının kilitli olması nedeniyle okulda mahsur kaldı. Okul alarmının çalması üzerine korkan çocuk ikinci katta bulunan sınıf penceresine
çıkarak yardım istedi. Çevrede bulunan vatandaşların polise haber vermesiyle olay yerine gelen polis, okul yetkilisine haber verdi. Çok korktuğu için ceketini pencereden atarak kendisi de pencereden atlamaya çalışan çocuğu vatandaşlar sakinleştirdi. Olayın ardından okula gelen hizmetli Ayşe Şenpınar mahsur kalan öğrenciyi dışarı çıkarttı. Polislere teşekkür eden minik öğrenci daha sonra koşarak okuldan uzaklaştı. Hizmetli Ayşe Şenpınar ise, okulun temizliğini yaptıktan sonra her zaman olduğu gibi okulda kimsenin olup olmadığını kontrol ettiğini, ses gelmeyince okulun alarmını kurarak kapıları kilitleyip okuldan ayrıldığını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 10:24:57
Güncelleme :3 Nisan 2009 Cuma 10:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?