5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Öğretmenevi'nde bayramlaşma

MANİSA'DA PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı nedeniyle Manisa Öğretmenevi'nde biraraya gelen protokol üyeleri ile kentin üst düzey yöneticileri bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Vali Celalettin Güvenç, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Şenol, Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil ve eşlerinin yanı sıra CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, Başkan Danışmanı Güvenç Özeri, üst düzey subaylar, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile davetliler katıldı. Etli pilav, baklava ile meşrubat ikramının yapıldığı bayramlaşmada, protokol üyeleri masaları gezerek davetlilerle sohbet ettiler. Vali Güvenç, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesini sağlayan bayramların dünyaya da barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra protokol üyeleri sıra oluşturarak davetlilerle bayramlaştı. Protokol, bayramlaşma töreninin ardından yetiştirme yurdu ve huzur evlerini ziyaret etti.

MANİSA'DA PROTOKOL BAYRAMLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 14:54:05
Güncelleme :16 Kasım 2010 Salı 18:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?