3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Okul duvarları tablo gibi işlendi

Sarıgöl, Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Kenan Taşlı, okulun tüm dış duvarlarına öğrencilerin sevdiği masal kahramanları, hayvan resimleri ve doğa resimleriyle donattı.


Okulun özellikle Gökhan Öncü Ana Sınıfı'nın dış duvarlarını resimlerle işleyen Görsel Sanatlar Öğretmeni Kenan Taşlı, "ana sınıfının ve ilköğretim okulumuzun dış etek duvarlarını öğrencilerimizin beğendiği masal kahramanları, doğa resimleri, hayvan resimleriyle süsledik. Öğrencilerle birlikte yaptık. Gerçekten öğrencilerim çalışmalara severek katıldı. Birlikte en kısa zamanda çizim ve boyalarını tamamlayacağız. Okulumuz güzel bir görünüm kazandı."dedi.


Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Kol, yapılan çalışmaların öğrenciler ve veliler tarafından beğenildiğini belirterek, "Okulumuzun duvarlarını boyatmayı düşünüyorduk. Ancak, Görsel Sanatlar Öğretmenimizin önerisiyle çalışmaları başlattık. Gerçekten çok güzel oldu. Hem okulumuzun dış görünümü güzelleşti, hem de öğrencilerimizin el becerileri gelişti. Görsel sanatlara olan ilgileri de arttı."diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?