3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Okulda sünnet şöleni

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu'nda düzenlenen sünnet şölenine katıldı. Şölende 30 çocuk sünnet ettirildi.

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü'nün destekleriyle, İl Emniyet Müdürlüğü ve Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu işbirliğinde sünnet şöleni gerçekleştirildi. Belediye Mehter Takımı'nın konser verdiği şölene, Manisa Belediye Başkanı

Cengiz Ergün'ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy da katıldı. 30 ilköğretim öğrencisi burada tek tek sünnet ettirildi. İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir sünet edilen çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye etti. Sünnetten sonra okul bahçesinde eğlence düzenlendi. Başkan Ergün'e şölene katkılarından dolayı Manisa Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy plaket verdi. Ergün plaketini almaya giderken öğrenciler hep birlikte “Cengiz Ergün” tezahüratı yaptı.

Başkan Ergün öğrencilerin tezahüratını karşılıksız bırakmadı, yanlarına giderek tek tek sarıldı. Başkan Ergün, öğrencilerin mutlu gününde yanlarında olabildiği izin sevinçli olduğunu söyleyerek, “Mutlu gününüzde sizlerin arasında olmaktan bende çok mutluyum. Manisa'daki tüm kurumlarla sizlerin daha iyi şartlarda okuyabilmeniz için çabalıyoruz.Belediye olarak her zaman öğrencilerin destekçisiyiz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 14:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?