3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Okullarda inceleme

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, eğitim sezonu öncesi okulların eksiklerinin giderilmesi için İl Genel Meclisi olarak, Manisa Valiliği ile birlikte hummalı bir çalışma başlattı.

İlçe, belde ve köy okullarını yanı sıra merkez okullarında sorunlarını yerinde inceleyen Başkan Yıldız eğitimin önemli olduğunu vurgulayarak çocukların en iyi şartlarda öğrenim görmelerini sağlayacaklarını söyledi.

Yıldız bu konuda Vali Celaleddin güvenç’inde çok hassas olduğunu belirtti. Merkez okullardan Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Okul Müdürü Mehmet Ödemişli’den bilgi aldı. Manisa’nın en köklü okullarından birisi olan Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu’nda öğrenci sayısının yüksek olduğunu belirten Başkan Yıldız, 2 bin 300 öğrencinin bulunduğu okulda eksiklerin mazeret olmaması gerektiğine işaret etti.

Okul Müdürü Mehmet Ödemişli ve müdür yardımcılarından okul hakkında brifing alan İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız’ın inceleme ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy da katıldı. Başkan Yıldız, okulun dış cephe boyası ve bakımını acil olarak yapılması gerektiğini hatırlatarak eğitim sezonu öncesi tamamlanmasını istedi. Gerekli bütün desteği vereceklerini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, okulun iç ihtiyaçlarının az olmasını sevindirici olduğunu ifade etti. Tuvalet ve lavabolarda tadilatların sürdüğü Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu’nda iç badana ve boya işlemleri de hummalı bir çalışmayla devam ediyor.

Manisa’daki bütün okulların 2009-2010 eğitim sezonu öncesi eksiklerinin giderileceğini söyleyen İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, ülkenin aydınlık geleceğe ulaşabilmesi için çocukların iyi şartlarda eğitim alması gerektiğinin altını çizdi. Yıldız, “Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu Manisa’nın en eski okullarındadır. 2 bin 300 öğrencisi ile ikili olarak öğrenim veriyor. Çok başarılı insanlar burada eğitim gördü. Buradan yetişti. Yeni ve başarılı insanlar yetiştireceksek buralara azami derecede iyi hizmetler verdik. İl Genel Meclisi olarak buralara en iyi yatırımları yapmak durumundayız. Çocukların oyun alanlarında tribün yokmuş. İl spor müdürümüzle konuştum. Stadyumdan çıkan eski koltukları buraya nakledeceğiz. Bu sorunu da çözmüş olacağız.” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 19:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?