5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Öldüren yardım!

ECELE BAK

Turgutlu ilçesindeki trafik kazasında, 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, pazar gecesi saat 02.15 sıralarında, Turgutlu'ya bağlı Akçapınar köyü yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Salihli istikametine giden Ahmet Önoğul (50) yönetimindeki 45 N 5503 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle orta refüjü aşarak yolun karşı şeridinden şarampole yuvarlandı. Sürücü Ahmet Önoğul otomobil içerisinde sıkıştı. Aynı araçta yolcu olarak bulunan ve kazayı yara almadan atlatan Nevzat Özdemir (46) de otomobilden çıkarak kaza yaptıkları yerin 100 metre ilerisinde bulunan benzinliğe giderek yardım istedi.

HIZLA GELEN OTOMOBİL ÇARPTI

Nevzat Özdemir, benzinlikte pompacı olarak çalışan Şerif Ceyhan'a (35), "kaza yaptıklarını ve arkadaşının otomobil içerisinde sıkıştığını" söyledi. Bunun üzerine Özdemir ve Ceyhan birlikte kaza yerine yaya olarak gittikleri sırada, Salihli'den İzmir istikametine giden Yılmaz S. (29) yönetimindeki 45 RA 2729 plakalı otomobilin çarpmasıyla öldüler.

Hayatlarını kaybeden Nevzat Özdemir ve Şerif Ceyhan'ın emniyet şeridinde yürüdükleri ve karşı yönden gelen otomobilin aşırı süratli olduğu iddia edildi.

Yaşanan kaza sonrasında iki kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen sürücü Yılmaz S.'nin kullandığı otomobil yaklaşık 150 metre sürüklendi. Hurdaya dönen otomobil içerisinden çıkan Yılmaz S. kayıplara karışırken aynı otomobilde yolcu olarak bulunan Yılmaz S.'nin arkadaşı Gülten Özakman (26) da yaralandı. Yaralı bayan ve 45 N 5503 plakalı otomobilde sıkışan Ahmet Önoğul olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası E-96 Karayolu tek taraflı olarak uzun süre trafiğe kapatılırken jandarma ve polisler uzun süre çevreye saçılan ceset parçalarını topladı.

Kayıplara karışan sürücü Yılmaz S.'nin yakalanması için jandarma ve polis çalışma başlattı.

KAZAYI GÖRDÜM

Yardım etmek isterken hayatını kaybeden benzinlik çalışanı Şerif Ceyhan'ın mesai arkadaşı Güven Gülken de şunları söyledi: "Bir kişi benzinliğe gelerek kaza yaptıklarını ve arkadaşının otomobil içerisinde sıkıştığını söyledi. Bunun üzerine arkadaşım Şerif Ceyhan ile birlikte yardım isteyen kişi, kaza yerine doğru yürüdüler. Bu sırada karşı yönden gelen ve çok süratli olan otomobil ikisine çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce sürüklenen iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Benzinlikte başka kimse

olmadığı için ben olay yerine gidemedim ve hayatta kaldım olay gözümün önünde oldu."

ECELE BAK
ECELE BAK
ECELE BAK
ECELE BAK
ECELE BAK
ECELE BAK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 09:28:01
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 13:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?