4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ölüm virajı isyanı

Manisa'da, anne ve oğlunun trafik kazasında öldüğü Manisa-Turgutlu yolu üzerindeki Adnan Menderes Mahallesi'nde oturanlar, ölüm virajlarına çare bulunmasını istedi.

Adnan Menderes Mahallesi civarında direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, orta refüjde bekleyen anne ve oğluna çarptı. Hızını alamayan otomobilin çarptığı 60 yaşındaki anne Mirinaz Sezek ve 28 yaşındaki oğlu Fethi Sezek'in hayatını kaybetmesinin ardından kaza yerinde toplanan vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. Güçlükle sakinleştirilen kalabalık güzergahta sık sık kazaların meydana geldiğine dikkat çekti.

Acılı aile ise taziyeleri kabul etti. Mahalle sakinlerinden Makbule Aykaskan, birkaç gün önce bir aracın kendisine çarptığını ve ayağından yaralandığını söyledi.

Bahattin Aykaskan ise son bir yılda onlarca kaza meydana geldiğini, keskin virajlara hızla giren araçların yol üzerindeki bakkal dükkanına girdiğini anlattı. Bir başka vatandaş ise, arabaların yol güzergahındaki telefon ve elektrik direklerine sık sık çarptığını söyledi. Çocukların ve mahalle sakinlerinin trafik kazalarıyla karşı karşıya olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, keskin virajlara çözüm bulunmasını, yol boyunca üst geçit yapılmasını istediler.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 16:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?