4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ölümden döndüler

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün şarampole devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saat 18.00 sıralarında Turgutlu Ovası'ndan tarım işçilerini alarak kent merkezi istikametine gitmekte olan Turgut Ağıral (56) yönetimindeki römorklu traktör, Kısmalı yolu üzerinde sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın sıkıştırması sonucu şarampole yuvarlandı. Römorktaki tarım işçilerinin etrafa savrulduğu kazada 21 kişiden 20'si yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralıların bir kısmı Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinden gelen ambulanslarla, bir kısmı da yoldan geçen araçlarla Turgutlu'daki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların isimlerinin Güllü Erdoğan, Fatma Doğu (23), Saliha Yağız (30), Suphiye Yılmaz (49), Ziri Sevgin (53), Sevda Sevgin (17), Saniye Savur (36), Fatma Malgaz (19), Remziye Yat (15), Şükran Begel, Tuğba Kışgır (17), Mevlide Kışgır (31), Safiye Kışgır (44), Asiriye Altun (44), Şadiye Altun (54), Hayriye Başkan (35), Resile Özer (15), Berivan Erdoğan, Vesile Üzen ve Cane Özer olduğu bildirildi.

Kazayı duyan yaralı yakınları Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hastane acil servislerinin önünde toplanan yüzlerce yaralı yakını, polisin uyarısıyla sakinleştirilmeye çalışıldı. Bu arada, işçilerin domates tarlasından döndükleri öğrenildi. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 14:18:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?