5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ömer Aysan Manisaspor'da

MANİSASPOR, ÖMER AYSAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Trabzonspor ile yollarını ayıran Ömer Aysan Barış, Manisaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan, önümüzdeki sezon daha güçlü ve lige renk katan bir Manisaspor oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Delan, "Oynadığı futbol ile taraftara ve camiaya zevk veren bir Manisaspor oluşturmak için başladığımız çalışmalarda bugün Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Ömer Aysan Barış'ı 2 yıllığına renklerimize bağladık. Kendisi takımımızda görmeyi çok arzu ettiğimiz bir futbolcuydu. Sağolsun

karşılıklı anlayış ve fedakarlıklarla bugün bu transferi gerçekleştirmiş oluyoruz. İhtiyacımız olan mevkilerde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Teknik direktör konusu netleştiğinde diğer transferleri tamamlayacağız" dedi.

Manisaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Ömer Aysan Barış da, "Manisaspor Yönetimi'nin gerçekten beni takımda görmek istediklerini hissettiğim için ben de aynı isteği kendilerine göstermek istedim. Özellikle geldiğim dün akşamdan itibaren yönetici abilerimle yüz yüze görüştüğümde kararımda doğru olduğumu kendilerinin samimiyetine inandım. Çok sıcak bir ortamla karşılaştım. Ben de Manisaspor'a elimden geldiğince en iyi şekilde tüm benliğim ile hizmet edeceğim. Formamın hakkını vereceğim.

Herkese güzel bir Manisaspor izleteceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ömer Aysan Barış, kendisini 2 yıllık Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

MANİSASPOR, ÖMER AYSAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI
MANİSASPOR, ÖMER AYSAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI
MANİSASPOR, ÖMER AYSAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 16:11:01
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 17:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?