4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Önal: MHP’nin gerçek yüzü ortaya çıktı

MHP’li yöneticinin Anavatan Merkez İlçe Başkanı’na yaptığı saldırıyı değerlendiren AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, “MHP’nin günlerdir sakladığı gerçek yüzü ortaya çıkmıştır.“dedi.

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal Manisa da Manisa’nın gündemine düştü. Yaşanan olayın insani açıdan çok üzücü olduğunu kaydeden İsmail Önal, “MHP kabadayılıkla Manisa da seçim kazanacağını sanıyor. Manisalılar bu anlayışa tokadını 29 Mart’ta atacak.“dedi.

SOKAK KABADAYILARI
Anavatan Partisinin Merkez ilçe Başkanı Serdar Demirlenk’e geçmiş olsun dileklerini ileten İsmail Önal, “Yaşanan olay hepimizi üzmüştür. Siyasette şiddete yer yoktur. Siyaset saygın bir kurumdur. MHP seçimi kazanmak için akla hayale gelmeyecek yöntemlere başvurmaktadır. Bu yolla seçimi kazanmanız mümkün değildir. Sokak kabadayılığıyla, tehditle ,yalan ve iftirayla hiçbir yere varamazsınız. “dedi.

MHP’nin Manisa’nın huzurunu bozduğunu söyleyen İsmail Önal “MHP bu davranışlarından vazgeçsin. Bu tür davranışların Manisa’nın huzurunu bozmaktan başka hiçbir faydası olmaz Akıllarını başlarına alsınlar. Şurada 11 gün kaldı. Manisa’nın huzurunu kaçırmasınlar.”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 15:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?