20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Önce yasak aşkını vurdu, ardından intihar etti

Manisa Koruma Şube Müdürlüğü'nde çalışan 16 yıllık polis memuru, yasak aşk yaşadığı iddia edilen üç çocuk annesini beylik tabancasıyla öldürdü, ardından da intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, Laleli mahallesi Seyfettin Ödemiş caddesi 5342 Sokak 46 numaralı evde yaşayan S.T. (31), birlikte yaşadığı kayınpederi N.T. camiye gittiği sırada Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru M.K'yı (38) evine aldı. M.K'nın gelişinden sonra S.T., çocukları S.T (10), T.T (8) ve E.T'yi (5) oynamaları için dışarıya gönderdi.

Görgü şahitlerinin iddialarına göre görevinden izinli olduğu belirtilen M.K.'nın eve girmesinden kısa süre sonra içeriden silah sesleri duyuldu. Silah sesini duyan çocukların dedeleri N.T. 'ye haber vermelerinin ardından kapıyı kırarak içeriye eve giren N.T. polis memuru M.K. ve gelininin cesedi ile karşılaştı. Olayın ardından yapılan incelemede cinnet geçiren polis memuru M.K.'nın beylik tabancasıyla önce S.T'yi öldürdüğü daha sonra da intihar ettiği ortaya çıktı. Polis memuru M.K.'nin iki çocuk sahibi olduğu, eşi ve iki çocuğunun memleketi olan Kütahya Gediz'de bulunduğu belirtildi. Ayrıca, amirlerine itaatsizlik nedeniyle soruşturma geçirdiği, maaşının da bir kısmının aşırı harcama nedeniyle hacizli olduğu öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 18:31:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?