4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Oral'dan Ergün'e övgü

ESKİ MALİYE BAKANI SÜMER ORAL'DAN BAŞKAN ERGÜN'E ZİYARET

Eski Maliye Bakanı ve eski Manisa Milletvekili Sümer Oral, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

Başkan Cengiz Ergün, eski belediye başkanlarından Zafer Ünal ile birlikte kendisini ziyarete gelen eski bakan Sümer Oral'ı makamında ağırladı.

Konuk Bakan, Manisa Belediyesi'ndeki görev değişikliğinin ardından çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyerek Manisa'da güzel işler yapıldığını, çalışmaların mutluluk verici olduğunu söyledi.

Sümer Oral, “Manisa ili seçim bölgem ve memleketim olmasından ziyade benim için ayrı önemi olan bir kent. Burada kurduğum ilişkileri ve tanıdığım insanları unutmam mümkün değil. Sayın Başkan Cengiz Ergün de burada tanıdığım ve Manisaspor'u başarıdan başarıya koşturan bir yöneticiyken şimdi aynı başarıyı Manisa Belediyesi'nde yakalamak için çabalıyor. Bu çalışmaları yakından takip ediyorum ve gelişmeler mutluluk veriyor. Kendisine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Manisa'nın yetiştirdiği önemli siyasetçilerden olan eski bakan Sümer Oral'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi ve Oral'ın bilgi birikimlerinin önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Ergün, “Sayın Bakan Manisa Belediyesi'ni ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Kendisi Manisamızının yetiştirdiği değerli evlatlardan. Maliye Bakanlığı yaptığı dönemlerde ilimizin de milletvekili olarak Manisa'ya çeşitli katkılar sağladı. Kendisinin bilgi ve birikimi bizler için önemli. Bu ziyaret sayesinde de kendisiyle görüş alışverişinde bulunma imkanını sağladık” diye konuştu.

ESKİ MALİYE BAKANI SÜMER ORAL'DAN BAŞKAN ERGÜN'E ZİYARET
ESKİ MALİYE BAKANI SÜMER ORAL'DAN BAŞKAN ERGÜN'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 12:49:03
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 13:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?