4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ören'den rakiplerine açık oturum teklifi

CHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Hasan Ören seçim bürosunu açtı.

Açılış sonrası parti lokalinin balkonundan Turgutlululara seslenen Hasan Ören, tüm belediye başkan adaylarını açık oturuma davet etti. Turgutlu Belediyesi'nin zarara uğratıldığını iddia eden Hasan Ören, tüccar zihniyeti ile davranıldığını söyledi.

Seçim sürecinde vatandaşlara dağıtılan yardım paketlerine değinen Ören, "Vatandaşlar kendilerine getirilen erzakları, kömürleri alsınlar. Dağıtılan o malzemeler vatandaşımızın hakkı ama sandık başına gittiklerinde bizim vatandaşımız ne yapacağını çok iyi bilir. Ben seçim maratonuna girdiğimden bu yana 400'e yakın kahvehane dolaştım ve 65 bin el sıktım ancak şu ana kadar hiçbir adaya rastlamadım. Benim gördüğüm birçok seçim oldu. Biz adaylar ile her yerde karşı karşıya geliyorduk ancak şimdi meydanı bana bıraktılar" dedi.

Milletvekilliği döneminden bu yana hep vatandaşlarla iç içe olduğunu ifade eden Ören, şöyle konuştu: "Üzümler yere düştüğünde ben çiftçimiz ile birlikteydim. Musacalı'da sel felaketi olduğunda ben oradaydım. Bu şehrin belediye başkanı orada yoktu. Benim memleketimin dünya harikası Gediz Havzası'nı yok etmeye çalışanlar ile mücadele eden Hasan Ören vardı. Burada kurulmuş dernekteki arkadaşlarım vardı. Eğer seçilirsem o maden bu memleketin yüzde 95'ini karşısında bulacaktır. Benim Gediz Havzamın çöl olmasına izin vermeyeceğim. Orada bulunan ağaçların kesilmesine hep birlikte müsaade etmeyeceğiz. Orada 200 kişi çalıştırılması gerekiyorsa, o 200 kişinin üzerine 5 bin kişi daha koyarak, organize sanayide çalışmalarını sağlayacağız. Sayın belediye başkanı bir yere gideceksin, madenin karşısındayım diyeceksin, başka bir yere gideceksin madenin yanındayım diyeceksin. Hadi hodri meydan. Gel de madenin neresinde olduğunu Turgutlululara tarif et."

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 11:31:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?