4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Orhan itfaiye erlerini ziyaret etti

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, geçtiğimiz günlerde meydana gelen toz kömür göçüğünde kömüre gömülerek yaşam mücadelesi veren bir işçiyi kurtaran itfaiye erlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.


31 Aralık tarihinde meydana gelen olayda, Celal Kurşun isimli işçi toz kömüre gömülmüş ve 45 dakika boyunca kurtarılmayı beklemişti.

Başını güçlükle dışarı çıkarıp hortum yardımıyla nefes alan işçiyi, göçükten kurtaran itfaiye erlerine Belediye Başkanı Serhat Orhan'da kutlama geldi. Başkan Orhan, İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personele başarılarından dolayı tebrik ve teşekkür etti. Orhan, "Başarılı bir operasyonla bir kişinin hayatını kurtarma gibi çok büyük bir işe imza attınız. İnsan hayatı kurtarmak herkese nasip olmaz ama siz böyle değerli ve hayat kurtaran görev icra ediyorsunuz. Turgutluluların canı ve malı sizlere emanet. Hepinizi yürekten kutluyorum." dedi. Başkan Orhan ayrıca tüm personele baklava ikram ederek kurtarma operasyonunu bizzat yöneten Turgutlu İtfaiye Müdürü İsa Algaç, AKS ve itfaiye erleri Hikmet Yıldız, Hakan Canseven, Rıfat Çakatay ve Yalçın Yıldırım'a ayrıca teşekkür ederek ödül sözü verdi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 17:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?