7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

ÖSYM Yabancı dil sınav 1.'si Manisa'dan çıktı...

Sınavda birinci olduğunu İngilizce öğretmeninden öğrendiğini belirten Fatih Anadolu Lisesi mezunu Eray Karakuzu (18), "Sabah internete bağlanmaya çalıştığım sırada öğretmenim evimizi telefonla arayarak bana müjdeyi verdi ve tebrik etti. Birinci olduğum için çok mutlu oldum." dedi. Özellikle lise son sınıfta yoğun bir çalışma temposu geçirdiğini ve bunun sonucunu en iyi şekilde aldığını kaydeden Karakuzu, "Zaten YDS benim için çok kolay geçmişti. İyi bir sonuç alacağımı biliyordum ancak Türkiye birincisi olacağımı tahmin edemezdim. Çok sevinçliyim. Kendimi daha da geliştirerek ileride çok iyi bir tercüman olmayı istiyorum." diye konuştu.


Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Karargahı'nda Lojistik Şube Müdürü olan baba, Albay Kazım Karakuzu ve anne Mürüvet Karakuzu çifti de oğullarıyla gurur duyduklarını ve Eray'ın başarısının Manisa'nın başarısı olduğunu söylediler. Baba Kazım Karakuzu, Eray'ın başarısının okul, dersane ve aile üçgeninde alınan müşterek bir başarı olduğunu ifade etti. Eray'ın ablası Biray Karakuzu ise, kendisinin yapamadığını kardeşinin başardığını ifade ederek, çok mutlu olduğunu ve kardeşiyle gurur duyduğunu söyledi.

iha-manisa
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 14:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin şahin IP: 78.166.47.xxx Tarih : 23.07.2008 14:29:37

tbr ben daha senden ufağım ama bende senin gibi türkiye 1. olmaya çalışacağım herzaman kızların türkiye 1.2.3. olması gerekmez bizde böle aramızdan senin gibi delikanlıların 1.2.3. olmasını istiyorum ailenide sevindirmişisin belli helal olsun başarılarının devamını dilerim