3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

'Oylarımızı geri alacağız'

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kula teşkilatıyla biraraya geldi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu ve beraberindeki heyeti, ilçe başkanı Haşim Kaynak, Kula Belediye Başkan Adayı Mustafa Akçin ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer karşıladı. Başkan Haşim Kaynak, genel başkan yardımcılarını Kula'da görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, emaneten giden oylarını 29 Mart yerel seçimlerinde geri alacaklarını ifade etti.

SP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu yaptığı konuşmada, "Saadet partisi olarak geçen günlerde doğu bölgesinde genel başkanımız ile birlikte mitingler yaptık ve oralarda sevgi seli ile karşılandık. Ülkemiz üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır. Bu kara bulutlardan rahmet yağmurları yağmamaktadır. Zulüm yağıyor, kan yağıyor gözyaşı akıyor, dünyanın her yerinde zulüm devam ediyor. Bunları önleyecek tek güç milli görüştür ve adil düzendir" dedi.

Saadet Partisi'nin bir ana ocağı olduğunu söyleyen Hatipoğlu, herkesi kucaklamaya hazır olduklarını belirterek, "Kulalılar 'Ya sev ya terk et' zihniyetine oy vermez. Böyle söyleyen bir anlayışın bu ülkeyi yönetmeye hakkı yoktur. Bölgedeki sorunları ancak milli görüş çözecektir." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 12:12:47
Güncelleme :19 Mart 2009 Perşembe 12:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?