5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Pakistan'a 100 ton içme suyu

MANİSA BELEDİYESİ'NDEN PAKİSTAN'A 100 TON İÇME SUYU

Manisa Belediyesi, sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren kardeş ülke Pakistan'a gidecek Manisa Yardım Konvoyu'na 100 ton su gönderdi.

Pakistan'da yaşayanlara baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, "Kardeş ülke Pakistan ile ilişkilerimiz her dönem iyi olmuştur. Onların acısına ortak olduk şimdi yaşam savaşına katkı sağlamak istedik" dedi.

Pakistan'da yaşanan sel felaketiyle birlikte zor günler geçiren Pakistan halkının yardım çağrılarına kulak veren Manisa Yardım Platformuna Manisa Belediyesi 100 ton içme suyu ile katkıda bulundu. Yapılan su yardımıyla ilgili yaptığı açıklamada çorbada kendilerinin de tuzu bulunmasını istediklerini dile getiren Başkan Ergün, şöyle konuştu: "Bilindiği üzere geçen günlerde Pakistan'a belediye olarak nasıl yardımda bulunabiliriz diye Manisa Valiliği'nde toplantı yapmıştık. Bunun üzerine Pakistan'a 100 ton su

gönderme kararı aldık. Göndereceğimiz suları Manisa OSB Lojistik Merkezi'ne teslim ediyoruz. Yardımlarda oradan Eskişehir toplama merkezine gönderilerek Pakistan'a ulaşacak."

Manisalı yardımseverlere de çağrıda bulunan Başkan Ergün, "Pakistan'a yardım etmek isteyen vatandaşlarımız her türlü yardımlarını bize getirebilir. Biz de onlar adına yapılan yardımları Pakistan'a ulaştırabiliriz" dedi.

MANİSA BELEDİYESİ'NDEN PAKİSTAN'A 100 TON İÇME SUYU
MANİSA BELEDİYESİ'NDEN PAKİSTAN'A 100 TON İÇME SUYU
MANİSA BELEDİYESİ'NDEN PAKİSTAN'A 100 TON İÇME SUYU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 16:52:02
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 17:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?