4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Pantolonunu indirip bileklerini ısırdı!

Manisa’da, aşırı alkollü olduğu anlaşılan bir vatandaş, gece yarısı cadde ortasında pantolunu indirerek bileklerini ısırdı. Polise zor anlar yaşatan alkollü vatandaş, 112 ambulansına konulurken de bileklerini ısırmaya devam etti.

Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 1. Anafartalar Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nde Hükümet Konağı önünde polisin rutin asayiş kontrolü sırasında aşırı derecede alkol aldığı fark edilen bir vatandaş, cadde ortasına kadar yürüyerek yola oturdu.

Görevli polislerin şaşkın bakışları arasında yola uzanan vatandaş, daha sonra polis memurları tarafından kaldırıma taşındı. İsminin Ender Çan Dokumacı olduğu belirlenen alkollü vatandaş, bir süre sonra ayağa kalkarak, sendeleye sendeleye Hükümet Konağı’nın arka tarafına yürüdü.

Duvara ve ağaçlara çarpan Dokumacı, yoldan geçen vatandaşlardan, hastaneye götürülmesi için polisi aramalarını istedi. Bir süre sonra, olay yerine yakın polis noktasından görevli memurlar, alkollü vatandaşın yanına gelerek yardımcı olmaya çalıştı.

Bu sırada pantolonunu indirerek bileklerini ısırmaya başlayan vatandaş, kendisine müdahele eden polislere de direndi. "Beni öldürmek istiyorlar. Durun. Beni öldürecekmisiniz" diyerek bağıran alkollü vatandaş, polise güç anlar yaşatmaya devam etti.

Bileklerini kanatan vatandaş daha sonra kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Alkollü şahıs daha sonra ekip otosuna doğru götürülürken tekrar kendisini yere attı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından yüzüne su dökülerek ayıltılmaya çalışılan vatandaş, daha sonra ayağa kaldırılarak polis aracına taşındı. Araca bindirilmek istendiğinde yine polis memurlarına direnerek araca binmek istemeyen ve kendisini yere atan alkollü vatandaş, karga tulumba araca bindirildi.

Bu sırada 112 ekibi olay yerine gelerek alkollü vatandaşa müdahele etti. Polis otosundan alınarak sedyeye konulan vatandaş, bu sırada, "Mustafa, beni kurtar. Hastaneye yatmak istemiyorum" diye bağırarak bileklerini ısırmaya devam etti.

Sedyeden kurtulmaya çalışan ve bu sırada görevlilere zor anlar yaşatan alkollü vatandaş, ambulansla Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 12:49:02
Güncelleme :1 Mayıs 2005 Pazar 16:46:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?