4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Para ödüllü kompozisyon yarışması

Kula Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Şahin, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu (MYO)öğrencilerinin katılabileceği para ödüllü kompozisyon yarışması düzenledi.


Yarışmayla ilgili açıklama yapan Belediye Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Şahin, "CBÜ Kula Meslek Yüksek Okulu'nda bir dönem derslerine girdiğim öğrencilerimin Türkiye'nin her köşesinden okumak için Kula'ya geldiklerini, bir çok zorluğun yanında maddi imkansızlıklarla da mücadele ettiklerine şahit oldum.

Kula Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve diğer yöneticilerden bu konuda destek istedim ancak yeterli ilgiyi bulamadım. Ne yapabilirim diye düşünürken onların gururlarını incitmeden maddi destek sağlayabimek ve Kulamızı nasıl gördüklerini anlayabilmek için bir konu belirleyip kompozisyon yarışması düzenledim. Bu yarışma ile idarecilerin ve halkımızın dikkatini okula çekmek ve öğrencilerin nasıl zorluklarla karşı karşıya olduklarını gözler önüne sermek istedim." dedi.


"Öğrenci Gözüyle Yanık Ülke Kula" konulu yarışmanın birincisine 250, ikinciye 150 ve üçüncüye de 100 TL para ödülü olduğunu belirten Şahin, "Maddi imkanlarım ancak bu kadar ödüle imkan verebildi. Bu konuda öğrencilere yardım etmek isteyen kişilere de kapım açık. Onlar da yardım etmek isterlerse bu yarışmanın ödüllerini artırabiliriz. Onun için Kulalı zenginlerimizi, yardım sevenlerimizi 'Bu çorbada benim de tuzum bulunsun' diyenleri ödüle katkı da bulunmaya çağırıyorum. 6 Mart 2009 tarihine kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü'ne gelerek ödüle katkıda bulunmak isterlerse ödül miktarını ve faydalanacak öğrenci sayısını artırabilirim" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:01:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?