9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

'Paramız Kentimizde Kalsın' kampanyası

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, "Paramız kentimizde kalsın" kampanyası başlattı. 

Yerel gazetelerde 1 hafta, yerel radyolarda 2 hafta boyunca yayınlanacak olan kampanya ilanlarına ek olarak, Salihli Belediyesi hoparlöründen de ilçe halkı yerel esnaftan alışveriş etmeye davet ediliyor. 

Salihli'de de, diğer küçük yerleşim birimlerinde de görülen ve olumsuz bir uygulama olan alışveriş için büyük şehre gitme alışkanlığı olduğunu belirten Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Talat Zurnacı, bu olayın, Salihli esnafını son derece mağdur ettiğini söyledi. Bu mağduriyeti önlemek için, bu yıl okulların açılmasına yakın kampanya başlattıklarını belirten Zurnacı, şu bilgileri verdi:
 
"Salihlili esnafı, alışveriş için komşu şehirlere gidilmesinden son derece mağdur oluyor. Biz de bu yıl, oda olarak bu konuda önlem alma ve vatandaşı bilinçlendirme yoluna gittik. Esnafı, fiyatlar konusunda daha makul olmaya, indirim yapmaya ve kredi kartına taksit imkanları gibi kolaylıklar getirmeye ikna ettik. Hemşehrilerimiz, uzaklara gitmesin, aynı koşulları Salihli'de de bulsun istedik" diyerek, "Paramız kentimizde kalsın" kampanyası başlattıklarını söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2006 Cumartesi 17:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?